Shopen

Skräddarsydd utrustning för alla 

I shopen kan vi erbjuda dig ett mycket brett sortiment till väldigt slagkraftiga priser till alla handicapnivåer.

Som medlem i en av Sveriges största golfkedja, Pro Quality, har vi ett stort utbud från alla stora märken. Vill du ha skräddarsydda klubbor, s.k. custom-fitting, för din sving så ordnar vi självklart det.

Aktuellt erbjudande; 

Klubbkollektion Surahammar 2021

För att beställa paket: Skicka ett mejl till Michael på vilka kläder och i vilka storlekar du vill ha.
Blir det fel storlek går det att byta.

Välkommen med din beställning!

*********************************************

Varför ska du välja att köpa dina golfgrejer från Pro Quality?

  1. Rätt kunskap

Hos Pro Quality  får du alltid hjälp av en expert – en PQ-golfpro som är medlem i PGA, och som har valt sitt yrke och utbildat sig för att hjälpa dig att bli en bättre golfspelare. Här finns fackkunskapen om klubbor och all slags utrustning, och du golfspelare. Här finns fackkunskapen om klubbor och all slags utrustning, och du kan dessutom få hjälp att anpassa klubborna till dig och din sving, s k custom fitting. Och som pro på klubben känner din PQ-pro sannolikt redan till en hel del om din sving och ditt spel. Vill du ha en kunnig rådgivare i stället för en vanlig säljare är du varmt välkommen till Pro Quality.

  1. Rätt läge

Det naturliga läget för en golfbutik är vid golfbanan. Det är ju där du spelar, det är där du kan behöva nya bollar eller en ny handske inför ronden. Eller titta på nya alternativ efter ronden. Och det är där du kan prova nya klubbor på driving range, övningsgreen och på banan, så att du vet att du väljer rätt. Det är därför du hittar PQ på rätt ställe. Till glädje för såväl medlemmarna som alla besökare, varav många kommer för att i första hand besöka oss.
Välkommen du också till en bra affär!

  1. Rätt sortiment

Idag finns nästan hur mycket golfutrustning som helst. Klubbor, bollar, skor, bagar, vagnar, kläder. Vilket gör att det är praktiskt taget omöjligt för en vanlig golfspelare att hitta rätt i denna djungel. Vårt sortimentsråd av erfarna PQ-pros har tittat, testat och bedömt, och sedan gjort ett urval av det bästa och mest prisvärda. Du hittar dem i din PQ-butik som ligger vid golfbanan. Och på köpet får du goda råd och låga priser.
Välkommen till en bra affär!

Kontakt:
Michael Ramquist
Tel: 0766-237 885
michael.ramquist@pgasweden.golf