Nya övnings- och footgolfbanan invigd

Mia Runnérus och Tobias Nordlander inviger nya banan

Solen strålade över alla glada besökare i lördags när klubbens senaste projekt – Övnings- och footgolfbanan –  invigdes.  Vår ordförande Mia Runnérus och Surahammars kommunalråd Tobias Nordlander invigningstalade innan de drog upp bandet till banan. Nordlander tyckte det var mycket intressant att klubben nu erbjuder aktiviteter för andra än traditionella golfare.

 

Efter invigningen startade footgolfturneringen över 7 hål med lag från Ramnäs, Virsbo och Surahammar. Vinnare blev Ramnäs. Därefter var det dax för handigolfarna att spela vanlig golf på korthålsbanan. Publiken kunde gå med och följa båda dessa tävlingar. Sen passade många av besökarna på att testa korthålsbanan. Ett 70-tal personer avslutade dagen med att äta en härlig middag i restaurangen.

Övningsområdet är nu öppet för alla, medlemmar och allmänhet. Det är gratis att spela. Klubbor kan man också låna men golfbollar får man köpa.  Fotboll kan man låna om man inte har med egen.

På korthålsbanan kan man spela vanlig golf och footgolf. På övningsbanan finns möjlighet att picha, chippa, putta och öva bunkerslag.