Info från styrelsemötet 16 aug

Hej!
Här kommer lite info från vårt styrelsemöte igår 16 aug.

  • Bankommittén kommer att kalla till möte inom kort och vi kommer även att bjuda in Golfförbundets banexpert för rådgivning. Sommarens väder har gjort det tuff för många golfbanor i Sverige i år och det kommer att krävas punktinsatser för att höja kvalitén. En eloge till Björn och grabbarna som slitit extra hårt i år!
  • Styrelsen har tillsatt en ekonomigrupp som ska jobba mer specifikt med ekonomifrågor. Ordförande i gruppen är C-G Söderberg.
  • Vi har fått återkoppling från den medlemsundersökning (Players 1) som några av er har varit med och svarat på. Det kommer ytterligare en undersökning i september. Svaren på dessa undersökningar är viktiga och vi tar med oss era synpunkter inför nästa års planering. Så när mailet kommer nästa gång, hjälp oss att bli bättre genom att svara på frågorna.
  • Beslut om några höstkampanjer, medlems- och greenfee erbjudande. Mer info kommer
  • Nu är det dags för den stora invigningen av övningsområdet. ”Save the date” för lördagen den 15 september kl 14.00. Det blir tävlingar i handigolf och footgolf med inbjudna gäster på den nya banan, en närmast hål tävling för alla som vill och vi har bjudit in en del VIP gäster, alltihop i en festlig inramning med musik och mat. Mer info kommer på hemsidan och FB.
  • En ny kommitté för footgolf kommer att bildas och vi har redan hittat en person som brinner för att driva denna. Tänk att vi har en egen footgolfbana nu!! Så kul!
  • Styrelsen kommer att hålla en verksamhetskonferens i oktober och inbjudan kommer även att gå ut till alla ordförande i olika positioner. Målet är att vi tillsammans tar fram en verksamhetsplan för 2019. Mail kommer  till berörda inom kort.
  • Styrelsen beslutade att vår nya klubbchef Marias provanställning nu går över till en tillsvidareanställning. Vi önskar Maria lycka till i sin nu permanenta roll som klubbchef för Surahammars Golfklubb.

Väl mött på KM. Om du inte spelar, varför inte vara med i puttnings KM i morgon lördag i glada golfares lag?!

Hälsar Mia

P.s tänk på våra banarbetare innan du slår ut, vi är deras arbetsmiljö!