Höst med soliga dagar väntar!

Hösten är här och vi har redan haft kalla nätter som innebar frost både lördag och söndag morgon! Överraskande kallt, men de soliga dagarna har lockat till spel där hela helgen var fullbokad med glada gäster och medlemmar!

Tävlingen under söndagen fick ändra sina starttider och blev senarelagd 1 timme, men trots detta kom hela startfältet med 54 lag  i mål innan mörkret!
Bra jobbat igen, av alla tävlande och tävlingskommittén, samt stort tack till Elliot som preparerade banan under lördagskvällen, så att spelarna fick nya fina hål att spela mot.

Höstarbete på banan:
Måndag till onsdag kommer vi att lufta, dressa och så våra greener.
Var extra observanta på banarbetare som eventuellt är i spelfältet och spela inte bollen förrän ni fått klartecken.

På fredag har vi företagsgolf, den första för året, där Ahlsell kommer på besök och vi hoppas så klart att bjuda på en riktigt solig och härlig höstdag där banan fortsätter att vara fantastisk!

Funktionärsgolf lördagen den 11 september:
Har du hjälpt klubben ideellt under säsongen 2021 är du varmt välkommen att anmäla dig till årets funktionärsgolf!  Vi har många ideella som inte ingår i någon kommitté, och självklart är ni välkomna till årets tävling där styrelsen får möjlighet att tacka er med en fin dag och rolig tävling på banan. Anmäl dig på mingolf.se

Tävlingar:
Våra Scramble-tävlingar blir fulla fort, så är ni tävlingssugna gäller det att vara tidigt ute för att få plats. Hur mycket vi än vill, så kommer både frost och mörker begränsa startfältet.

Medlemsträningar:
Micke har dragit igång med höstens medlemsträningar och vi kommer att uppdatera hemsidan med dessa under dagen.
Det är en bra tid att börja träna in en bättre sving inför nästa säsong för att få ännu roligare på banan.

Nu ser vi fram emot en fantastisk septembervecka med mycket sol och golf!

Maria Pennerborn
Klubbchef