Notering

Börje Brewitz vann näst sista ronden i Seniltouren!

76 spelare till start och Börje Brewitz lyckades bäst i det fina vädret och gick runt på fina 68. Tätt följd av Roger Bergman på 69 och 3:a kom Erland Lundberg på 70. Hans-Ove Norrman 4:a på 70 och Peter Alseryd 5:a på 72.
Inga förändringar på listan över de 16 främsta spelarna som ska representera Stanarnas respektive Lantisarnas lag i Ryder Cup den 29 sept, men några närmade sig underifrån! Spännande sista rond torsdag nästa vecka!

Uppdaterade tabeller och statistik hittar du HÄR.

Seniorkommittén

Notering

Regnig avslutning på H50 Västmanlandserien

Surahammars GK hade nöjet att genomföra sista omgången i Västmanlandserien för herrar 50 söndag den 12 september.
Det blev en tuff och regnig avslutningsrunda för 37 tappra golfare som fick spela på vår fina bana med snabba greener trots ihållande regn.
Bästa resultatet och vinnare av tävlingen lyckades vår hemmaspelare Janne Vineld leverera ett spel på 67 slag netto, Sura laget spelade till sig en tredjeplats.
Vinnare av Västmanlandserien H50 säsongen 2021 blev Skerike GK, Stort grattis! Nu ser vi redan fram emot nästa säsong och vill samtidigt passa på att tacka alla för genomförandet av tävlingen hos oss på Surahammars GK, Mikael Klintberg lagledare H50

Notering

En veteran och fyra nya på pallen i Senilen!

Det är verkligen ombyte på prispallen i årets tour! I den 15:e ronden vinner veteranen P-O Björkman på 70 före Stig Lövgren 70. På 3:e plats kommer Ingvar Ekman på 70, Dan Cedmer 4:a på 70 och Stig Jansson tar 5:e platsen på 72. Stort startfält med 86 spelare.

Striden är hård i Mästerskapstabellen och i 8-Bästa. I toppen just nu, med två ronder kvar, ligger Lennart Pettersson och Mats Norling, men det är tryck bakifrån och inget är klart förrän det är färdigt! Spännande! I Matchcupen är det dags för semifinalerna där Sören Pettersson möter Lennart Pettersson i den ena och Bo Forsman möter Mats Andersson i den andra.

Uppdaterade tabeller och statistik hittar du HÄR.

OBS! Nästa vecka spelar vi på onsdagen eftersom vi har Hosttouren på torsdagen!

Välkommen att kämpa om de sista poängen!

/Seniorkommittén

Notering

Tomas Nyberg vann Senilen på 67!

77 glada spelare till start i strålande sensommarväder! Låga scorer som vanligt och vinnaren Tomas Nyberg slog till med en 67-runda. Leif Norström blev 2:a på 69 och Mathias Bergström kliver upp på pallen för första gången i år på 70. Mats Norling gör det för 5:e gången med en 4:e plats på 70 och på 5:e plats kommer Rolf Eriksson på 71.

Uppdaterade tabell hittar du HÄR. Nu är 8 bästa och övrig statistik uppdaterad!

Seniorkommittén.

Notering

Gunnar Noritis vann i ruskvädret.

För första gången den här säsongen blev det regn och blåst under hela Seniltourens 13:e rond. Gunnar Noritis klev högst upp på pallen med en 69-runda. Lennart Pettersson tog 2:a platsen, L-G Almgren 3:a på 71 före Tony Johansson och Mats Norling som 4:a och 5:a på par. 58 tappra seniorer kom till start trots ruskvädret.
Uppdaterade tabeller med bl a poängen i KM åldersklasser hittar du HÄR Nu uppdaterad med poängen!

Nu återstår 5 omgångar i september innan vi avslutar med Ryder Cup den 29/9 och avslutningen den 1 oktober.

Seniorsektionen.

Notering

Matchspelsserierna slutspelade.

Klubben har varit med i Mellansvenska Veteranserien med 3 lag. Nu är serierna färdigspelade och det återstår bar en avslutningstävling i respektive åldersklass. Här är slutresultaten:

H65 Div 2 Södra. Laget slutade på 2:a plats efter Kumla.
I laget har dessa spelat; L-G Almgren lagledare, Lennart Pettersson, Lennart Karlsson, Thomas Johansson, Mats Norling, L-O Stålarv, Anders Önning, Rolf Eriksson, Leif Karlsson, Erland Lundberg, Hans Andersson och Ola Bäck.

H75 Serie Norr. Laget slutade på 6:e plats.
I laget har dessa spelat; Rolf Widlund lagledare, Sören Pettersson, Stig Jansson, Glädje Jan Olsson, Stig Lövgren och Ingemar Blomgren.

H80  Serie Öst. Laget vann serien.
I laget har dessa spelat; H-O Norrman lagledare, Björn Steen, P-O Björkman, Kjell Svensson, Sören Carlsson och Rolf Gustafsson.

Samtliga matcher har uppdaterats löpande på sidan Seriespel.

/Seniorkommittén

 

Notering

Hans Andersson fixade första dubbelvinsten i årets Tour!

Trots veckans skyfall kunde Senilen genomföras även om det var bilförbud. Resultatlistan toppas av Hans Andersson som blir den första som tar sin andra vinst denna säsong. Han vinner på det ”låga” resultatet 71. Samma resultat lyckades Lars-Olof Stålarv med som 2:a. Glädje Jan Olsson och LUA Karlsson kliver upp på prispallen för första gången på 3:e plats med 72, respektive 73 för 4:an. Femte priset tar Thomas Johansson på 73.
Uppdaterade tabeller hittar du HÄR.

Nästa torsdag avslutar vi augusti med kanonstart och prisutdelning för månaden!

Välkommen!

Notering

Arne Rydin vann Senilen på 68.

I den 11:e ronden i touren vann Arne Rydin för första gången den här säsongen med en fin 68-runda, ett slag bättre än Stig Carlsson som gick runt på 69 vilket var hans premiär på pallen. Peter Alseryd blev 3: på 70, Erland Lundberg 4:a på 70 och Bjarne Broström 5:a på 71. 80 glada spelare ställde upp i fint sensommarväder.
Uppdaterade tabeller hittar du HÄR.

Nu vill vi se många flera anmälningar till KM åldersklasser den 21-22 augusti!

Seniorkommittén.

Notering

Surahammar vann Mellansvenska Veteranserien H80!

Matchserien i Mellansvenska Veteranserien H80 är färdigspelad, och högst upp på prispallen står Suras lag! Genom vinst i sista matchen mot Frösåker med 6 – 2 säkrade man serievinsten en poäng före Tortuna.
I laget har följande seniorer spelat; Hans-Ove Norrman lagledare, Per-Ove Björkman, Björn Steen, Kjell Svensson, Sören Carlsson och Rolf Gustafsson.


Stort GRATTIS! 

Notering

Pirjo vann touren på 65!

För första gången den här säsongen klev en dam högst upp på prispallen! Vi lyfter på kepsen för Pirjo Hulkkonen som vinner på 65! Peter Alseryd kom 2:a på 68 och med samma resultat tar Leif Ström 3:e plats. Gunnar Noritis blir 4:a på 70 och Jon Schenström blir 5:a på 70. Tre nya pristagare denna gång så det är hård konkurrens!
De uppdaterade tabellerna och statistiken hittar du HÄR.

Nu stundar KM tre helger i rad så anmäl er! Äkta makar/sambo nu på söndag den 8:e. Vi saknar några ”Senilpar”! Kom ihåg att ni får poäng i Mästerskapstabellen!

Seniorkommittén